Hodnocení obchodu

4,9 210 hodnocení
5
193x
4
12x
3
3x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
VD Avatar autora Vít Dolejš | 11.5.2024
LK Avatar autora Ladislav Kaspar | 22.4.2024
Zboží v pohodě, ale oproti potvrzení jsme čekali o cca 3 týdny déle.
JB Avatar autora Josef Bém | 6.4.2024
Z Avatar autora Zuzana | 10.1.2024
Naprostá spokojenost, milá a velmi vstřícná komunikace. Určitě to nebyl můj poslední nákup tady! :)
MZ Avatar autora Martina Zemanová | 1.12.2023
Pilníky super 👍. Osobní předání s povídáním, určitě obchod doporučuji 🍀
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 1.12.2023
Děkuji Martino za pozitivní hodnocení. Věřím, že pilníky značky CLIMBskin udělají obdarovanému radost :-).
VP Avatar autora Veronika Pokorná | 8.10.2023
Velmi spokojená
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 9.10.2023
Veroniko, děkuji za Vaše hodnocení. Nechť Vám termosky značky 24Bottles dobře slouží.
AS Avatar autora Anežka Svobodová | 1.9.2023
Všechno super rychlé, přišlo to opravdu mnohem rychleji než z jiných eshopú :) Navíc zde mají lezecí věci Moon, to v ČR skoro nikdo neprodává. Určitě mohu vřele doporučit.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 1.9.2023
Děkuji Anežko za hodnocení, kterého si velmi cením. Ano, značka MOON climbing je super, stojí za ní sám Ben Moon a ten ví, jak mají lezecké věci vypadat a fungovat.
V Avatar autora Vlaďka | 28.7.2023
LH Avatar autora Leona Havlíčková | 22.6.2023
KW Avatar autora Karel Wojak | 30.5.2023
ClimSkin jsem nikde jinde nenašel. Rychlé dodání. Spokojenost.
MK Avatar autora Michal Kolář | 11.3.2023
MS Avatar autora Martin Suk | 11.2.2023
VA Avatar autora Vít Koscom Albrecht | 26.12.2022
IO Avatar autora Ivana Ondráčková | 16.11.2022
Spolehlivost, rychlost , kvalita. Doporučuji :-)
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 16.11.2022
Milá Ivano, moc děkuji za hodnocení. Vážím si obzvlášť Vaší objektivity :-). Díky!
Avatar autora Tomáš Šebesta | 9.10.2022
MG Avatar autora Michal Grohman | 30.9.2022
JV Avatar autora jan vokroj | 25.6.2022
JT Avatar autora Jana Třískova | 11.6.2022
Super jednání, pan Plátek je velmi vstřícný a ochotný . Děkuji a doporučuji.
ML Avatar autora Monika Lhotska | 13.5.2022
Velice spokojena -vše proběhlo rychle a perfektně ????
J Avatar autora Josef | 15.3.2022
Dobrý den. Výborná komunikace s panem Plátkem-zákazník má přesnou informaci kde je a co se děje se zbožím. Potvrzení objednávky a odeslání v nejkratším možném čase. Široký sortiment v dobré kvalitě a z mého pohledu dost dobré ceny. Objednával jsem sice jen lékárničku Pinguin ale všechno se uskutečnilo podle mých představ. S klidným svědomím dávám 5 hvězdiček a obchod doporučuji.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 15.3.2022
Moc děkuji za pozitivní hodnocení. Pro nás není malé objednávky - i 1ks lékárničky vyřídíme s maximální péčí.