Hodnocení obchodu

4,4 62 hodnocení
Přidat hodnocení
5
43x
4
9x
3
3x
2
3x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
PT Avatar autora | 12.1.2019
Jsem ráda,že jsem tento obchod objevila.Chválím osobní přístup,jaký už se dnes nevidí.Dodání během čtyř dnů i v předvánočním čase. Syn je z lahve nadšen,oblíbená barva a zvládne i jeho hrubší zacházení bez újmy. Brácha mu ji závidí tak,že jsem zde určitě nenakupovala naposledy. Kéž by bylo více takových obchodů. My jsme spokojení a všem vás doporučujeme. Děkujeme.
ŠB Avatar autora | 12.1.2019
Díky okamžitému jednání mi obchod Zelená Zebra zachránil vánoční dárek, narozdíl od několika podobných e-shoů, jejichž laxní přístup a neaktuální stránky mi vánoce málem zkazily. Navíc mi pan Plátek poskytl moc milou slevu, když mi nemohl poskytnout přesně to zboží, které jsem sháněla. Velmi mu tímto děkuji a vřele všem obchod doporučuji.
GM Avatar autora | 12.1.2019
Delší čekací doba na doručení, jinak vše v pořádku. Doporučuji.
FH Avatar autora | 10.1.2019
FH Avatar autora | 2.1.2019
7. 1. 2019 (František Herman) 1. Objednané zboží jsem dostal 7.1.2019 (první možný den). 2. Dcera při objednávce uvedla špatnou emailovou adresu (proto špatná informovanost). Omlouvám se za negativní hodnocení z 2.1.2019 (s panem Ing. Vladimírem Plátkem jsme vše řešili telefonicky). ,,Zelená zebra ,, je solidní firma a všem ji doporučuji. František Herman

11.12.2018 jsem objednal láhev, která byla skladem. Do 2.1.2019 nemám ani peníze, ani láhev, POZOR!!!! opět další podvodníci na našem trhu. Herman
IP Avatar autora 7.1.2019
S panem Hermanem komunikujeme telefonicky. Bohužel, barevná varianta Atlantic Bay byla označena "Skladem u dodavatele" s uvedením termínu doručení 14 dní, tedy v případě objednání 11. 12. 2018 jsme "zaručili" dodání do 25. 12. 2018. Láhev byla odeslána prostřednictvím Zásilkovna.cz dne 20. 12. 2018. Vybrané výdejní místo v Brně má však až do 6. 1. 2018 zavřeno, tedy předpokládáme doručení v pondělí 7. 1. 2018. Panu Hremanovi jsme zasílali 12. 12. 2018 e-mail s informací potvrzující přijetí platby, dále jsme spolu telefonicky hovořili a informovali o skutečnosti, že uvedená barva je na cestě od výrobce z Itálie. Dne 20. 12. 2018 jsme zaslali e-mail potvrzující odeslání zásilky. Panu Hermanovi se omlouváme, mohli jsme ještě upozornit na "uzavření" vybraného výdejního místa a nabídnout jiné výdejní místo v dané lokalitě. Jako omluvu nabízíme vrácení částky za přepravu. Označení "podvodníci" nás mrzí a uděláme maximum pro nápravu této negativní recenze. S přáním pěkného dne, Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek.
IP Avatar autora | 22.12.2018
MJ Avatar autora | 22.12.2018
Avatar autora | 15.12.2018
+ Rychlé vyřízení objednávky

IV Avatar autora | 3.12.2018
Avatar autora | 19.11.2018
Zasilka byla dorucena za 12 dni, z toho expedice z obchodu Zelená zebra k prepravci trvala 9 dni. To je sakra dlouha doba. Ale pokud to nekomu nevadi, doporucuji.
MN Avatar autora | 29.9.2018
Avatar autora | 11.9.2018
MJ Avatar autora | 3.9.2018
Spokojenost, diky!
BJ Avatar autora | 26.6.2018
Skvělý přístup, osobní konzultace, neuvěřitelně rychlé doručení. Zelenou zebru mohu vřele D O P O R U Č I T !! :)
IT Avatar autora | 20.5.2018
Osobní komunikace, když nebylo zboží, které jsem si vybrala přes internet. Levnější cena než jinde. Jen jeden kus byl vyšisovaný od sluníčka, asi vystavené zboží z výlohy, škoda, že jsem nebyla upozorněna, ale jinak hodnotím kladně
Avatar autora | 26.4.2018
+ Mají výběr zboží u kterého jiní obchodníci píší, že není na skladě ani u dodavatele.

LJ Avatar autora | 23.4.2018
LT Avatar autora | 18.4.2018
Nadmíru spokojen. Osobní přístup a rychlost vyřízení objednávky hodnotím *****+*. Zakoupené zboží (3 čelovky) plně funkční, každodenní užití již po dobu 3 let (náhrada za veřejné osvětlení v malé obci v Jizerských horách).
B Avatar autora | 18.4.2018
Vynikající jednání, spolehlivost a lidskost.
M Avatar autora | 17.4.2018
Výborná komunikace, rychlé vyřízení objednávky. Zajímavé zboží. Spokojenost.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 62