Hodnocení obchodu

4,9 155 hodnocení
5
139x
4
12x
3
3x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martin | 2.3.2021
Skvělá komunikace s obchodem. Rychlé dodání a velký výběr. Rozhodně mohu doporučit.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 2.3.2021
Děkuji Martine za hodnocení, vážím si toho.
MK Avatar autora Miroslav Kubena | 20.2.2021
Super rýchla doprava, ochota poradiť s problemom. Produkty ohodnotím neskôr . Začal som ich len užívať. Ďakujem.
M Avatar autora Magda | 18.2.2021
S obchodem naprostá spokojenost, rychlost a perfektní komunikace. Vřele doporučuji.
Avatar autora | 12.2.2021
JB Avatar autora Jirka Bureš | 10.2.2021
Děkuji za perfektní servis a expresní dodání zboží :-)
RP Avatar autora Renata podloucka | 10.2.2021
Velmi dobrá komunikace. Okamžité dodání. Velmi spokojená.
PD Avatar autora Pavel Dlouhý | 6.2.2021
Výborný obchod, skvělá komunikace přes e-mail, potřeboval jsem výměnu za větší velikost - zboží bylo okamžitě vyměněno i se zaplacením poštovného. Tento obchod vřele doporučuji. Děkuji.
M Avatar autora Martin | 31.1.2021
Avatar autora | 25.1.2021
Avatar autora | 25.1.2021
Avatar autora | 25.1.2021
Avatar autora | 23.1.2021
DB Avatar autora Denisa Binderová | 23.1.2021
Jsem velmi spokojená. Láhev přišla bez víčka už nejspíš od původního dodavatele a pán byl moc ochotný a ještě ten den mi víčko doposlal. Rozhodně doporučuji.
I Avatar autora Ingrid | 20.1.2021
Rychlé dodání a nízké ceny, doporucuji
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.1.2021
I Vám Ingrid děkuji za kladné hodnocení. Vážím si toho.
FB Avatar autora Filip Burda | 20.1.2021
Super komunikace a rychlé doručení.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.1.2021
Filipe, děkuji za pochavalu.
MM Avatar autora Markéta Malecová | 20.1.2021
S obchodem zelená žebra jsem byla nad míru spokojená. Zboží jsem objednala v úterý večer, do hodiny se mnou komunikoval pán ohledně dostupnosti zboží, které hned vyexpedoval a druhý den jsem si ho vyzvedávala na zásilkovně. Vše bylo neskutečně rychlé a skvěle vykomunikovane.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.1.2021
Děkuji Markéto za pochvalu. Jsme ZelenáZebra.cz, zelená ŽEBRA pobavila :-).
Avatar autora | 13.12.2020
JO Avatar autora Jaroslav Oplt | 12.12.2020
V předvánoční době velice rychlé dodání zboží. Obchod se zákazníkem skvěle komunikuje. Doporučuji tento obchod.
Avatar autora | 7.12.2020
A Avatar autora Anna | 3.12.2020
Spokojenost. I kdyz byl problem na strane dodavatele, ‘Zebra’ to promtne vytelefonovala a tovar byl dorucen jako v radnem terminu. Skvela komunikace.