Hodnocení obchodu

4,9 194 hodnocení
5
179x
4
12x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JV Avatar autora jan vokroj | 25.6.2022
JT Avatar autora Jana Třískova | 11.6.2022
Super jednání, pan Plátek je velmi vstřícný a ochotný . Děkuji a doporučuji.
ML Avatar autora Monika Lhotska | 13.5.2022
Velice spokojena -vše proběhlo rychle a perfektně ????
J Avatar autora Josef | 15.3.2022
Dobrý den. Výborná komunikace s panem Plátkem-zákazník má přesnou informaci kde je a co se děje se zbožím. Potvrzení objednávky a odeslání v nejkratším možném čase. Široký sortiment v dobré kvalitě a z mého pohledu dost dobré ceny. Objednával jsem sice jen lékárničku Pinguin ale všechno se uskutečnilo podle mých představ. S klidným svědomím dávám 5 hvězdiček a obchod doporučuji.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 15.3.2022
Moc děkuji za pozitivní hodnocení. Pro nás není malé objednávky - i 1ks lékárničky vyřídíme s maximální péčí.
M Avatar autora Mary | 31.1.2022
Zboží dorazilo v pořádku, odpovídalo popisu a bylo doručeno včas. S kvalitou jsem spokojená, jen bych otřebovala ještě jedno ouško na láhev 24Bottles, které už nebylo na skladě.
PC Avatar autora Petra Chytilová | 6.1.2022
Objednávala jsem pro manžela chalk bag zn. Moon. S dárkem byl maximálně spokojený. Praktický a cenově přijatelný. Vyřízení bylo rychlé. Děkuji
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 6.1.2022
Milá Petro, děkuji za objektivní hodnocení, vážím si toho. A mám radost, že se chalk bag MOON Climbing manželovi líbí.
Avatar autora | 2.1.2022
I Avatar autora Irena | 10.12.2021
Ochotná komunikace
V Avatar autora Vla | 6.12.2021
Moc prijemna komunikace i kdyz ne uplne flexibilni:) Nakonec obchod neprobehl z duvodu nedodani zbozi ze strany dodavatele. Dekuji i tak.
L Avatar autora Lukas | 1.12.2021
D Avatar autora Dan | 30.11.2021
Po zaplacení jsem musel zboží stornovat. Peníze mi byly vráceny, jinak skvělá komunikace,.
RK Avatar autora Renáta Karabová | 20.11.2021
Veľmi rýchle dodanie!!! pozdravujem zo Slovenska.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji za Vaše pozitivní hodnocení, jsem rád, že jste s nákupem spokojená.
Avatar autora | 14.11.2021
Kvalitní věci, dobré ceny, výborná komunikace, přehledný eshop
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji za reakci. A ano, nejen kvalitní věci jsou to, čím chceme vynikat mezi ostatními obchody.
PH Avatar autora Pavel Hrubý | 11.11.2021
Kvalitní věci, dobré ceny, výborná komunikace, přehledný eshop
K Avatar autora Koudy | 11.11.2021
Jsem velmi spokojen s komunikaci obchodu, vstřícností a rychlostí dodání zboží.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji Koudy za pochvalu.
KK Avatar autora Karel Klos | 6.11.2021
+ Rychlé dodání + zajímavý sortiment - značky, které nikde jinde nemají - CLIMBskin, MOONclimbing, 24Bottles, barevné OPINEly
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Karle děkuji za pozitivní hodnocení. Zajímavý sortiment tak jak píšete - značky, které jinde nemají, to je to, čím oslovujeme naše zákazníky. Když jsou spokojení, je to pro nás potvrzení, že konáme správně. Ještě jednou děkuji.
MH Avatar autora Martina Halbichová | 5.11.2021
LH Avatar autora Lenka Hocková | 29.10.2021
Když jsem před spoustou let sháněla lahve Greenbottle, náhodou jsem narazila na obchod Zelené zebry. Mile mě potěšilo, že je obchod z mého rodného města. Možnost osobního odběru a individuálního přístupu je pro mě prioritou. Po sedmi letech obnovujeme a doplňujeme rodinný "lahvový park" a volba, u koho to bude, byla jasná. Děkuji Lenka
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 30.10.2021
Děkuji Lenko za milé hodnocení. Láhve OneGreenBottle jsou skutečně úžasné, skvělá volba!
Avatar autora | 26.10.2021
E Avatar autora Emil | 21.10.2021
Naprostá spokojenost, doporučuji.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Emile, děkuji za doporučení.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení