Hodnocení obchodu

4,9 197 hodnocení
5
181x
4
12x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
IO Avatar autora Ivana Ondráčková | 16.11.2022
Spolehlivost, rychlost , kvalita. Doporučuji :-)
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 16.11.2022
Milá Ivano, moc děkuji za hodnocení. Vážím si obzvlášť Vaší objektivity :-). Díky!
Avatar autora Tomáš Šebesta | 9.10.2022
MG Avatar autora Michal Grohman | 30.9.2022
JV Avatar autora jan vokroj | 25.6.2022
JT Avatar autora Jana Třískova | 11.6.2022
Super jednání, pan Plátek je velmi vstřícný a ochotný . Děkuji a doporučuji.
ML Avatar autora Monika Lhotska | 13.5.2022
Velice spokojena -vše proběhlo rychle a perfektně ????
J Avatar autora Josef | 15.3.2022
Dobrý den. Výborná komunikace s panem Plátkem-zákazník má přesnou informaci kde je a co se děje se zbožím. Potvrzení objednávky a odeslání v nejkratším možném čase. Široký sortiment v dobré kvalitě a z mého pohledu dost dobré ceny. Objednával jsem sice jen lékárničku Pinguin ale všechno se uskutečnilo podle mých představ. S klidným svědomím dávám 5 hvězdiček a obchod doporučuji.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 15.3.2022
Moc děkuji za pozitivní hodnocení. Pro nás není malé objednávky - i 1ks lékárničky vyřídíme s maximální péčí.
M Avatar autora Mary | 31.1.2022
Zboží dorazilo v pořádku, odpovídalo popisu a bylo doručeno včas. S kvalitou jsem spokojená, jen bych otřebovala ještě jedno ouško na láhev 24Bottles, které už nebylo na skladě.
PC Avatar autora Petra Chytilová | 6.1.2022
Objednávala jsem pro manžela chalk bag zn. Moon. S dárkem byl maximálně spokojený. Praktický a cenově přijatelný. Vyřízení bylo rychlé. Děkuji
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 6.1.2022
Milá Petro, děkuji za objektivní hodnocení, vážím si toho. A mám radost, že se chalk bag MOON Climbing manželovi líbí.
Avatar autora | 2.1.2022
I Avatar autora Irena | 10.12.2021
Ochotná komunikace
V Avatar autora Vla | 6.12.2021
Moc prijemna komunikace i kdyz ne uplne flexibilni:) Nakonec obchod neprobehl z duvodu nedodani zbozi ze strany dodavatele. Dekuji i tak.
L Avatar autora Lukas | 1.12.2021
D Avatar autora Dan | 30.11.2021
Po zaplacení jsem musel zboží stornovat. Peníze mi byly vráceny, jinak skvělá komunikace,.
RK Avatar autora Renáta Karabová | 20.11.2021
Veľmi rýchle dodanie!!! pozdravujem zo Slovenska.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji za Vaše pozitivní hodnocení, jsem rád, že jste s nákupem spokojená.
Avatar autora | 14.11.2021
Kvalitní věci, dobré ceny, výborná komunikace, přehledný eshop
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji za reakci. A ano, nejen kvalitní věci jsou to, čím chceme vynikat mezi ostatními obchody.
PH Avatar autora Pavel Hrubý | 11.11.2021
Kvalitní věci, dobré ceny, výborná komunikace, přehledný eshop
K Avatar autora Koudy | 11.11.2021
Jsem velmi spokojen s komunikaci obchodu, vstřícností a rychlostí dodání zboží.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji Koudy za pochvalu.
KK Avatar autora Karel Klos | 6.11.2021
+ Rychlé dodání + zajímavý sortiment - značky, které nikde jinde nemají - CLIMBskin, MOONclimbing, 24Bottles, barevné OPINEly
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Karle děkuji za pozitivní hodnocení. Zajímavý sortiment tak jak píšete - značky, které jinde nemají, to je to, čím oslovujeme naše zákazníky. Když jsou spokojení, je to pro nás potvrzení, že konáme správně. Ještě jednou děkuji.
MH Avatar autora Martina Halbichová | 5.11.2021