Hodnocení obchodu

4,9 175 hodnocení
5
159x
4
12x
3
3x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martin | 25.9.2021
Rychlé dodání. Láhev dorazila v pořádku. Už jsem doporučil i známým.
P Avatar autora Petr | 25.8.2021
Nízká cena na trhu za zboží, které jsem potřeboval. Zboží dodáno v termínu. Více možností u volby přepravy, což oceňuji. Celková spokojenost s nákupem. Děkuji.
K Avatar autora Katka | 11.8.2021
J Avatar autora Jitka | 5.7.2021
Spokojenost. Rychle dodani.
Avatar autora | 1.7.2021
A Avatar autora Andrea | 28.6.2021
J Avatar autora Jana K. | 23.6.2021
Při řešení problému neuvěřitelná vstřícnost, ochota, flexibilita, příjemné jednání. Peníze vráceny ihned na účet. Určitě využijeme i v budoucnosti. V České republice jsem se s takovýmto milým a vstřícným přístupem ještě nesetkala. KLOBOUK DOLŮ.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 23.6.2021
Děkuji za milé hodnocení. Jsem rád, že jste byla spokojená s vyřízením objednávky, i když jste se rozhodla nerezové láhve OneGreenBottle vrátit...
L Avatar autora Lydie | 18.6.2021
Naprosta spokojenost. Objednavala jsem si bouldermatku - a i pres komplikace a cekani spojene s covidem a Brexitem bylo jednani se Zebrou prijemne. Ocenuju zebrinu ochotu i flexibilitu. Diky :)
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 18.6.2021
Milá Lýdie, ZelenáZebra.cz děkuje za takovou pochvalu. Jsem rád, že bouldermatka MOON Climbing z Anglie přes veškeré možné komplikace došla ke své nové majitelce. Ať Vám slouží!
Avatar autora | 15.6.2021
M Avatar autora Marcela | 27.5.2021
Veliká spokojenost, rychlé jednání a vyřízení objednávky.
Avatar autora | 27.5.2021
S obchodom som zatial velmi spokojny. V obchode mam este objednany tovar, ktory je vsak u dodavatela. Ovsem tovar, ktory mali na sklade bol doruceny expresne rychlo a obchod som aj odporucil mojim znamym.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 27.5.2021
Děkuji za milou reakci. Ano, položky které máme skladem odesíláme obratem, když se stihne "svoz", tak na výdejním místě Zásilkovna.cz může být hned následující den k vyzvednutí. Za doporučení známým určitě děkuji.
L Avatar autora Linda | 20.5.2021
uzasny pristup, rychle jednani, obrovska ochota.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 27.5.2021
Milá Lindo, moc děkuji za pozitivní hodnocení, vážím si toho. Nechť Vám a Vašim dětem dětské nože OPINEL dobře slouží.
Avatar autora | 14.5.2021
Avatar autora | 28.4.2021
Ano, vše v pohodě.
R Avatar autora RadKa | 28.4.2021
Skvělá komunikace, ochota, rychlé dodání...
L Avatar autora Linda | 21.4.2021
velmi, vyborna komunikace, kvalitni produkty
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 21.4.2021
Milá Lindo, velmi děkuji za kladné hodnocení. Nabídka kvalitního sortimentu je jedna z našich priorit :-).
Avatar autora | 16.4.2021
S Avatar autora Stela | 16.4.2021
Avatar autora | 16.4.2021
velká spokojenost, hlavně radost měla obdarovávaná :-)
E Avatar autora Eva | 13.3.2021
Doporučuji!
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 13.3.2021
Děkuji Evo za doporučení, vážím si toho!