Hodnocení obchodu

4,9 189 hodnocení
5
174x
4
12x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
PC Avatar autora Petra Chytilová | 6.1.2022
Objednávala jsem pro manžela chalk bag zn. Moon. S dárkem byl maximálně spokojený. Praktický a cenově přijatelný. Vyřízení bylo rychlé. Děkuji
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 6.1.2022
Milá Petro, děkuji za objektivní hodnocení, vážím si toho. A mám radost, že se chalk bag MOON Climbing manželovi líbí.
Avatar autora | 2.1.2022
I Avatar autora Irena | 10.12.2021
Ochotná komunikace
V Avatar autora Vla | 6.12.2021
Moc prijemna komunikace i kdyz ne uplne flexibilni:) Nakonec obchod neprobehl z duvodu nedodani zbozi ze strany dodavatele. Dekuji i tak.
L Avatar autora Lukas | 1.12.2021
D Avatar autora Dan | 30.11.2021
Po zaplacení jsem musel zboží stornovat. Peníze mi byly vráceny, jinak skvělá komunikace,.
RK Avatar autora Renáta Karabová | 20.11.2021
Veľmi rýchle dodanie!!! pozdravujem zo Slovenska.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji za Vaše pozitivní hodnocení, jsem rád, že jste s nákupem spokojená.
Avatar autora | 14.11.2021
Kvalitní věci, dobré ceny, výborná komunikace, přehledný eshop
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji za reakci. A ano, nejen kvalitní věci jsou to, čím chceme vynikat mezi ostatními obchody.
PH Avatar autora Pavel Hrubý | 11.11.2021
Kvalitní věci, dobré ceny, výborná komunikace, přehledný eshop
K Avatar autora Koudy | 11.11.2021
Jsem velmi spokojen s komunikaci obchodu, vstřícností a rychlostí dodání zboží.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji Koudy za pochvalu.
KK Avatar autora Karel Klos | 6.11.2021
+ Rychlé dodání + zajímavý sortiment - značky, které nikde jinde nemají - CLIMBskin, MOONclimbing, 24Bottles, barevné OPINEly
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Karle děkuji za pozitivní hodnocení. Zajímavý sortiment tak jak píšete - značky, které jinde nemají, to je to, čím oslovujeme naše zákazníky. Když jsou spokojení, je to pro nás potvrzení, že konáme správně. Ještě jednou děkuji.
MH Avatar autora Martina Halbichová | 5.11.2021
LH Avatar autora Lenka Hocková | 29.10.2021
Když jsem před spoustou let sháněla lahve Greenbottle, náhodou jsem narazila na obchod Zelené zebry. Mile mě potěšilo, že je obchod z mého rodného města. Možnost osobního odběru a individuálního přístupu je pro mě prioritou. Po sedmi letech obnovujeme a doplňujeme rodinný "lahvový park" a volba, u koho to bude, byla jasná. Děkuji Lenka
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 30.10.2021
Děkuji Lenko za milé hodnocení. Láhve OneGreenBottle jsou skutečně úžasné, skvělá volba!
Avatar autora | 26.10.2021
E Avatar autora Emil | 21.10.2021
Naprostá spokojenost, doporučuji.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Emile, děkuji za doporučení.
M Avatar autora Martin | 25.9.2021
Rychlé dodání. Láhev dorazila v pořádku. Už jsem doporučil i známým.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Děkuji Martine za hodnocení. Za doporučení známým jsem Vám skutečně vděčný!
P Avatar autora Petr | 25.8.2021
Nízká cena na trhu za zboží, které jsem potřeboval. Zboží dodáno v termínu. Více možností u volby přepravy, což oceňuji. Celková spokojenost s nákupem. Děkuji.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 20.11.2021
Petře, děkuji za zpětnou vazbu, vážím si toho.
K Avatar autora Katka | 11.8.2021
J Avatar autora Jitka | 5.7.2021
Spokojenost. Rychle dodani.
Avatar autora | 1.7.2021

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení