Hodnocení obchodu

4,8 113 hodnocení
5
98x
4
12x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MF Avatar autora Marie Forstová | 11.7.2020
PV Avatar autora Pavel Vacek | 23.6.2020
Avatar autora Lenka Šefčíková | 20.6.2020
TR Avatar autora Tomáš Rambousek | 18.6.2020
SR Avatar autora Sandra Růžičková | 18.6.2020
Jsem naprosto spokojená, pan Plátek mi splnil mé velké přání a sehnal mi láhev, kterou jsem chtěla. Jsem mu za to vděčná. Určitě se k nákupu zase vrátíme ;-).
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 18.6.2020
Děkujeme Sandro za hodnocení, rádi jsme Vaše přání splnili. Ať Vám láhev 24Bottles dělá radost.
T Avatar autora Týnka | 6.6.2020
Pozor na zboží označené skladem u dodavatele, ale byla jsem upozorněna v nějaké předešlé recenzi, že naskladnění zabere cca 3 týdny. Korona tomu taky moc nepomohl, ale člověka to nerozhodí díky velmi vstřícnému a ochotnému vystupování ze strany obchodu, zboží vypadá opravdu kvalitně. Celá myšlenka obchodu je prostě top :-) Moc ráda ho v budoucnu podpořím znovu.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 6.6.2020
Děkujeme Týnko za hodnocení. Také doufáme, že se nám dodávky z Anglie zase stabilizují. Nechť Vám nerez láhev OneGreenBottle dobře slouží a třeba ji i doporučíte známým a kamarádům :-)
KJ Avatar autora Kateřina Janoušková | 4.6.2020
JP Avatar autora Jan Prokeš | 27.5.2020
HD Avatar autora Helena Dundáčková | 6.5.2020
Naprosta spokojenost. Na dotazy rychla reakce, zbozi super rychle doruceno. Solidni slusne jednani. Doporucuji!
VV Avatar autora Věra Vorlíčková | 6.4.2020
Velmi rychlé, téměř okamžitě, odeslání objednaného zboží, maximální spokojenost :-)
JN Avatar autora Jakub Nepeřený | 3.4.2020
Maximální spokojenost, výborná komunikace
MS Avatar autora Milan Sochr | 27.3.2020
Super
VL Avatar autora Vladimír Ledecký | 23.3.2020
Spokojen, flexibilita, příjemné jednání. Jasná filozofie.
JP Avatar autora Jitka Počarovská | 7.3.2020
Velmi spokojena - komunikace, flexibilita
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 7.3.2020
Děkujeme za hodnocení. S lahví 24Bottles budete jistě spokojená.
AI Avatar autora Anežka Imrichová | 27.2.2020
Veľmi spokojná hlavne s rýchlym doručením tovaru.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 27.2.2020
Děkujeme Anežko za hodnocení, nechť Vám CLIMBskin Silicium Gel dobře slouží.
B Avatar autora Beata | 22.2.2020
Spokojenost, obchod doporučuji, dobrá komunikace. S termoskou 24Bottles CLIMA EARTH 0,5l jsem maximálně spokojená, opravdu drží teplotu, lehká, praktická.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 22.2.2020
Děkujeme Beato za hodnocení. Chápu správně, že sortiment i komunikace je uspokojivá. Ještě trochu zapracujeme, aby byl příště plný počet hvězdiček :-). Budeme se těšit třeba někdy na další objednávku.
M Avatar autora Misa | 7.2.2020
Obchod urcite doporucuji. Naposledy kupovana celovka Fenix na rybareni a naprosta pecicka! Komunikace opet super, info o stavu zasilky, rychlost. Za me 5*.
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 9.2.2020
Děkujeme za hodnocení, vážíme si toho. Čelovky FENIX jsou opravdu skvělé, nechť Vám dobře slouží.
P Avatar autora Petr | 1.2.2020
Také doporučuji. Rychlá a vstřícná komunikace. p
MK Avatar autora Martin Kameník | 19.1.2020
Doporučuji.
J Avatar autora Jan | 3.1.2020
Objednáno 25.12 kdy byla označena skladem , 3.1 jsem volal kdy jsem se dozvěděl že ji skladem nemaji. Kdybych se neozval tak čekám jak trouba...měl to být dárek k narozeninám tak super no....
VZ Avatar autora Vaše ZelenáZebra.cz a Vladimír Plátek (Administrátor) 3.1.2020
Uznáváme, že po velmi úspěšném Vánočním prodeji máme omezený výběr barev lahví 24Bottles, nové naskladnění jsme zatím nezvládli zajistit, položky označené "Skladem u dodavatele" mají předpokládaný termín naskladnění cca 3 týdny. Na stanovení optimálního množství jednotlivých položek, které držíme skladem, budeme muset ještě zapracovat. Jedna hvězdička je skutečně špatné hodnocení. Polepšíme se.