Hodnocení obchodu

4,4 62 hodnocení
Přidat hodnocení
5
43x
4
9x
3
3x
2
3x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.12.2010
+ ochota, rychlost

perfektní
Avatar autora | 13.12.2010
- prostřednictvím zelené zebry jsem kupoval stan - zarazilo mě, že za zboží, za kt. si v usa účtují cca. 9.500,- kč (bez dopravy a balného)si zelená zebra účtuje cca. 12.500 kč ... (+25% ???)

celkem mě - jako kupujícího zmátlo - že se mi místo obchodu při telefonátu ohlásiili majitelé firmy jako soukromé osoby ... asi by stálo zato, oddělit privátní a profesionální (existují telefony na 2 simky)
Avatar autora | 8.12.2010
+ Zboží si v klidu vyberu a nikdo mi za zády nevzdychá, jestli zboží koupím či nikoliv.
- Žádné zvláštní slabiny jsem nezaregistrovala, komunikace byla v naprostém pořádku.

Nákup v klidu a v pohodě, v případě jakýchkoliv problémů není problém se domluvit.
Avatar autora | 7.11.2010
super
Avatar autora | 28.10.2010
+ přijatelná cena
+ výběr zboží
- nelze poznat zda je zboží skladem
- dodací lhůta

Jsem celkem spokojená, akorát dodací lhůta byla trochu delší, ale to byl spíše problém ČP.
Avatar autora | 16.10.2010
+ Nabídka zboží vyhovovala účelu jeho urční a používání.

Avatar autora | 15.9.2010
+ přehlednost
+ dobrá komunikace
+ rychlost zaslání

obchod vybrán náhodně,po objednání okamžité potvrzení objednávky, perfektní komunikace, zboží zasláno ihned, došlo v pořádku. Toto už je samo o sobě doporučení všem.
Avatar autora | 14.9.2010
+ Čas dodania produktu, možnosť objednávať zo Slovenska
- Vyššie poštovné na Slovensko, ale s tým asi nič nespravíme ;)

Slušný výber, rozmanitosť produktov, prehľadne usporiadané do kategórií a hlavne ochota zo strany predajcu vyjsť v ústrety.
Avatar autora | 31.8.2010
+ nízká cena
+ možnost nákupu z domu
+ dodání až do domu
+ úspora času

pohodlné nakupování nemusím ztrácet čas nakupováním a sháněním požadovaného zboží v kamenném obchodě, když vím přesně, jaké zboží potřebuji určitě doporučím tento obchod ostatním, nám byl také doporučen
Avatar autora | 26.8.2010
- mohlo by být rychlejší vyexpedování

Avatar autora | 15.8.2010
+ nízké ceny
- produkt nabízí,ale ve skutečnosti není k dispozici

Avatar autora | 30.7.2010
+ Zboží si mohu osobně vyzvednout.
+ Dobré ceny.

Dobré ceny. Osobní odběr. Rychlé dodání. Dobrá komunikace s majitelkou. Obchod muzu jedine doporucit.
Avatar autora | 12.7.2010
+ Široký sortiment, dobré ceny, velmi přívětivá komunikace.
- Žádné jsem nezaregistroval.

Lze jen doporučit.
Avatar autora | 9.7.2010
+ solidnost v jednání
- v mém případě špatné dodavatel výrobků pro obchod

Dobré, doporučil bych
Avatar autora | 21.6.2010
+ Rychlá doprava, ušetřený čas

Avatar autora | 31.5.2010
- více bych rozšířil sortiment

Avatar autora | 3.5.2010
Objednávala jsem zboží v pondělí ráno, dodat jsem ho potřebovala do pátku. Po telefonické domluvě, jsem upozornila,že je nutné dodat do pátku, v tom mně ujistili, že to určitě bude. Zboží dorazilo v pondělí :o(((( Přitom stačilo poslat zboží obchodním balíkem, místo toho zboží poslali obyčejným balíkem a ani to nebylo pilně jak se dušovali. Jinak zboží je v pořádku, jen ta dodací lhůta :o((
Avatar autora | 26.3.2010
+ Je to pohodlné nakupování a hlavně mohu nakupovat večer kdy mám na to čas
- Vysoká cena za poštovné

Např.redukci VAR2 jsem běžně v obchodě nesehnal.Jinak mnoho skušeností nemám s int.obchodem
Avatar autora 19.1.2019
Česká pošta: platba převodem - 69 Kč, dobírka 97 Kč.
Avatar autora | 1.3.2010
Jednoduše a prostě jsem byla spokojena a určitě i příště využiji jejich služeb. Děkuji.
Avatar autora | 19.2.2010
+ možnost v klidu objednat zboží

doporučil bych

Stránka 3 z 4 , položek celkem: 62